Inredning

Fyra heta inredningstrender 2019

Heminredning varierar från varje hem till hem där designen är efter sin egna smak och stil, det kan vara väldigt simpelt med enkla färger eller en kombination av mycket olika färger och mönster. Men för er som gillar någonting extra som ger hemmet den där extra gnistan och inredning som är annorlunda. Så listas här nedan olika trender inom heminredning som ligger högt upp på listan.

1. Bohemisk inredning
Den Bohemiska inredningen ger en den sköna exotiska utomlandskänslan. Den ger en mysig och gemytlig atmosfär där ett måste för inredningen är kuddar, växter och även lyktor. Den bohemiska inredningen bidrar till en lugnande och förlåtande känsla. En inredning för den som vill känna liv och lugn i hemmet.

Bohemisk inredning i ett stort rum

2. Dammigt Rosa
Dammigt rosa eller såkallade Dusty Pink är även en stor favorit i år. Den här inredningen består av mycket möbler och dekorationer i rosa med en yta som framstås som lite dammig då tyget på möblerna oftas är sammet. Dusty Pink har växt mycket under det här året och förekommer allt mer i dem svenska hemmen. Det här är en perfekt inredning för dig som vill ha mer än det alldagliga.

 

3. Glamoröst 70-tal
En stor favorit som kommit tillbaka hela vägen från 70-talet. Den här inredningen har en massa att erbjuda med många olika saker, så här är inredningen för den som gillar mycket. Vi talar om blommiga tapeter med många olika färger, toffsar och fransar som hänger från kuddarna och lampskärmarna. Under 70-talet var denna inredning mer alldaglig och har kommit tillbaka idag med ett mer glamoröst utseende. Alla färger är välkommna men dem förekommer oftas i en mörkare form. Det får gärna finnas accessoarer och föremål i guld så som vaser, krukor, lampor och andra dekorationer.

4. Värmande fårskinn
Värmande fårskinn är trenden som just nu klassas högst upp på listan. Den är precis som den låter en inredning med fårskinn. Fårskinnet förekommer i form av mattor, filtar och även som kuddfodral. Perfekt för den som vill ha ett mysigt vardags rum, alternativt i hallen som ger en form av värme för synen och känslan. Eftersom inredning består mesta dels av pälsar är den här inredningen en storfavorit under vintern men också under hösten. Fårskinns inredningen är väldigt simpel eftersom man enkelt kan sy ihop egna föremål, t.ex om man skulle vilja ha en stormatta eller bara ett kuddfodral till kudden i soffan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *